Google Meet

Lav online undervisning med Google Meet, hvor du kan køre videomøder med din klasse eller udvalgte grupper på bestemte tidspunkter. Eleverne kan også internt benytte sig af denne mulighed, hvis de skal arbejde sammen eller diskutere et emne.

 

Onlinemøderne/undervisningen kan sættes op på flere måder:

  • Man kan oprette et møde i Meet fra gang til gang og give det et mødenavn, som efterfølgende kan benyttes af eleverne og giver dem adgang til mødet.
    Et møde får automatisk et unikt link, som kopieres og deles med sine elever. Hver opmærksom på at dette link ikke kan genbruges. Det udløber lige så snart, den sidste deltager forlader mødet.
  • Man kan sætte faste møder op fra sin ISJ-Google-kalender og tilføje de elever og kellerger, der skal deltage. Møderne kan sættes op til at gentage sige på faste tidspunkter/dage. Du kan invitere lærere og elever fra ISJ via kalenderen og du kan kopiere linket til mødet og evn. dele det med gæster, der jo ikke har en ISJ-konto, eksempelvis forældre.
    Et link oprettet i Google-kalenderen udløber først, hvis det ikke har været benyttet i 90 dage.
  • Hvis du bruger Google Classroom, kan du på et hold generere et link til et Meet-videomøde, der knytter sig præcis til det hold, det er oprettet i og kun de elever, der er med på holdet. Denne funktion ligger i toppen, når du er klikket ind på dit hold. Du kan slå synligheden af linket til og fra, hvis du får brug for det.


Læs vejledning i Google Meet Okt. 2020 som pdf.